Vacature Operationeel Manager

Voor onze nieuwe kliniek in Lelystad zoeken wij een ervaren, gedreven, empathische en flexibele Operationeel Manager met oog voor kwaliteit en werkprocessen. Een jaarcontract voor 24 uur per week met de intentie om, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Houd jij van een kleinschalige werkomgeving, ben je enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Dan is dit jouw baan!

Wie zijn wij?

Kroon Kliniek is een sterk groeiend, zelfstandig behandelcentrum voor maag, darm- en leverziekten. Wij bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Daarnaast voeren wij ook bevolkingsonderzoek uit naar darmkanker. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Kroon Kliniek is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. Wij zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering binnen de Kliniek, met als primaire doelstelling tevreden medewerkers en gestroomlijnde werkprocessen. Kwaliteitsdoelen en externe audits (ZKN/BVO) behalen behoren tot je kerntaken. Je geeft vorm aan het operationeel beleid op basis van het jaarplan en realiseert zo efficiënt mogelijk kwalitatieve en kwantitatieve doelen, dit vanuit een belevingsgerichte visie. Verder geef je op een coachende wijze leiding aan het team (20 verpleegkundigen/medisch secretaresses) op teamprestatie, innovatie, verbetercultuur, veiligheidscultuur, sfeer en cohesie. Daarnaast neem je op een creatieve wijze, zelf initiatieven op het gebied van vernieuwing en verbetering van het zorg- en dienstverleningsproces binnen de kliniek. Tot slot ben je het gezicht van de Kroon Kliniek naar externe stakeholders. Je voert gesprekken met managers binnen de regioziekenhuizen en onderhandelingen met de zorgverzekeraars.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst van 24 uur per week voor de duur van 12 maanden, met de intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Een gemoedelijke werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. De functie is ingedeeld in schaal 60 (€ 3.666,- tot € 5.331,-). Dat betekent ook:

 • 20 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • 9 PLB-dagen (o.b.v. 40 uur);
 • reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer;
 • vakantietoeslag van 8,00 %;
 • eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • goed pensioen via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Wat vragen wij?

 • Je hebt de opleiding HBO Management of een soortgelijke opleiding afgerond;
 • Je hebt affiniteit met MDL zorg;
 • Je bent besluitvaardig en overtuigend in jouw handelingen;
 • Goede communicatieve vaardigheden en snel kunnen schakelen;
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een leidinggevende functie in een ziekenhuis of soortgelijk kliniek;
 • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte situaties;

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Je kunt deze richten aan onze directie t.a.v. Mahmoud Al Sayed, via Mahmoud.Sayed@kroonkliniekmdl.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen via 06-22131907.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van Kroon Kliniek is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit doen wij nadat het eerste gesprek heeft plaatsgevonden en je geselecteerd bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij Kroon Kliniek komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk.